Logo De Rouck & Verhellen groen tekst png

Werving en selectie

Referenties/getuigenissen

Stijn P., Industrieel ingenieur

Ik werkte al 10 jaar bij mijn eerste werkgever.  Ik was zowat de rechterhand en vertrouwenspersoon van mijn zaakvoerder en stuurde in de productie het ganse team aan van A tot Z.  Ik voelde me op zich goed in mijn job, maar toch vroeg ik me af of ik me niet kon verbeteren. Ik werkte veel uren (waardoor ik weinig mijn kinderen zag), een bedankje (of wat loonsopslag) was moeilijk, en misschien had ik ook wel zin om wat commerciëler aan de slag te gaan.  Via een vacature op de website van De Rouck & Verhellen kwam ik met hen in contact.  Voor deze vacature zelf kwam ik niet in aanmerking, maar in overleg met het team van De Rouck & Verhellen deden ze me wel een ander voorstel.  Ondertussen werk ik 6 maanden voor mijn nieuwe werkgever. Achteraf bekeken, moest ik dit al veel langer hebben gedaan (ik heb te lang getwijfeld).  Ik ben er op heel wat vlakken op vooruit gegaan.  Het zijn uiteindelijk de mensen van De Rouck & Verhellen die me meegeholpen hebben om deze stap te zetten. Ik wil ze hiervoor nogmaals uitdrukkelijk bedanken.

 

Katrien C., Administratief bediende

Zo’n tweetal jaar terug verloor ik mijn job wegens de verhuis van mijn bedrijf naar het buitenland.  Ik ben in die tijd bij vele kantoren (interim en andere) langs geweest om mezelf voor te stellen.  Vaak kreeg ik geen antwoord, vaak mocht ik wel langsgaan maar overliep men in 5 minuutjes mijn cv, of vaak luisterde men wel naar mij, maar stelde men mij zaken voor die ik helemaal niet wilde. Bij De Rouck & Verhellen had ik meteen een “klik”.  Ik voelde dat deze aanpak ook de juiste was voor mij.  Ik had spontaan mijn cv opgestuurd en de dag er op contacteerde men me al. Men maakte de tijd om grondig mijn wensen te overlopen (ik weet dat ik nogal kieskeurig ben).  Aan de hand daarvan hebben we samen afgesproken dat ze mij bij een tweetal bedrijven konden voorstellen.  Na de verkennende gesprekken bij het tweede bedrijf, kwam ik ook op assessment bij De Rouck & Verhellen.  Het was een intense dag en niet altijd even eenvoudig, maar achteraf overliep men de resultaten met mij en vond ik dat men mij zeer goed had ingeschat.  Ondertussen werk ik al 2 jaar met heel veel plezier bij dit bedrijf.  Nu en dan hoor ik nog eens de mensen van De Rouck & Verhellen om te vragen hoe het met me gaat.  Ik vind dit super.

 

Paul V., Projectleider informatica

In september 2014 kwam ik in contact met De Rouck & Verhellen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.  Vanaf het begin was er een open en eerlijke communicatie op niveau.  Zij bezorgden me realistische en correcte informatie over de haalbaarheid en invulling van openstaande vacatures. Hun mentaliteit is rechttoe-rechtaan, zonder franjes.  Bovendien weten ze waarover ze spreken, het is duidelijk dat zij met hun ervaring een goede voeling hebben met de arbeidsmarkt in mijn regio. Dankzij deze mensen heb ik een stapje hogerop kunnen zetten.  Als ik ooit nog eens verander van job, overweeg ik ten zeerste om dit opnieuw met De Rouck & Verhellen te gaan doen.