Logo De Rouck & Verhellen groen tekst png

ONZE ERVARING, MARKTKENNIS EN MULTIDISCIPLINAIRE BENADERING GARANDEREN UW SUCCES

​VISIE OP UW VOORUITGANG

Ruim 30 jaar ervaring in rekrutering, selectie en consultancy

De Rouck & Verhellen is sinds 1990 actief als rekruterings- en selectiekantoor voor de bedrijfswereld en overheidsorganisaties. Dankzij een grondige arbeidsmarktkennis en stevige ervaring in diverse sectoren leiden onze senior consultants elk traject in goede banen.

 

Kwaliteit en discretie vormen de pijlers van ons bedrijf. Naast een transparante dienstverlening en hoogstaande ethiek, waarderen klanten en (kandidaat-)werknemers ook onze uiterst professionele betrokkenheid. Ons werkterrein omvat West- en Oost-Vlaanderen.

Wat bieden we?

Iets voor jou?

Kleine, middelgrote of grote onderneming? De Rouck & Verhellen heeft partnerships met elk van hen. Ons aanbod en de samenwerkingsvormen zijn maatwerk, waarbij een optimale procesbeheersing en service altijd voorop staan. Een recente referentielijst is vrijblijvend op aanvraag beschikbaar.

Jobs

Ons jobaanbod omvat een ruime selectie aan vacatures. Om confidentiële redenen worden echter niet alle vacatures gepubliceerd. Neem contact met ons op of solliciteer spontaan en ontdek meteen alle voor jou interessante en passende opportuniteiten.

Jobs

Ons jobaanbod omvat een ruime selectie aan vacatures. Om confidentiële redenen worden echter niet alle vacatures gepubliceerd. Neem contact met ons op of solliciteer spontaan en ontdek meteen alle voor jou interessante en passende opportuniteiten.