Logo De Rouck & Verhellen groen tekst png

Werving en selectie

Op zoek naar een job?

Sinds 1990 is De Rouck & Verhellen als partner voor heel wat bedrijven en organisaties actief in rekrutering, selectie en  outplacement. We zijn ook erkend als loopbaancentrum voor werknemers. Doorheen de jaren deden al heel wat werkzoekenden een beroep op onze visie voor hun vooruitgang. Graag maken wij ook kennis met jou.

 

Jouw situatie

Herken je je in een van volgende omschrijvingen?

 

Schoolverlater

  • op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • behoefte aan een discrete babbel over je toekomstmogelijkheden
  • nood aan professioneel advies rond je carrière
  • op een dood spoor bij je huidige werkgever
  • genoeg van alle druk en op zoek naar een kalmere werksituatie
  • klaar om professioneel hogerop te klimmen

Tijd om kennis te maken met De Rouck & Verhellen. Dankzij onze discrete en kwalitatieve aanpak met mature en heel ervaren consultants ondersteunen we jou in de gewenste richting. In eerste instantie doen we dat door te luisteren. We proberen je directe noden te achterhalen en begrijpen. We denken met je mee en redeneren vanuit jouw standpunt. Samen schatten we je competenties en mogelijkheden in.

 

Ons aanbod

Maak even de tijd om te bladeren door ons jobaanbod. Al onze vacatures zijn concrete opdrachten waarbij je onmiddellijk vast in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Ook als je niet meteen de job van jouw keuze vindt, raden we je aan om ons je cv te bezorgen via ‘Spontaan solliciteren’. Veel van onze contacten, klanten en partners speuren voortdurend latent naar het nodige talent